10 gratis babydozen en zwangerschapsboxen

GRATIS! Wij Nederlanders zijn er dol op! Ja, ik ook. En ik vermoed jij ook. En daarbij, wat is er nu leuker om tijdens je zwangerschap te doen dan een doos uit te pakken met allerlei leuke en handige dingen voor jouw en je kindje. Maar welke dozen zijn er allemaal? Iedereen kan er wel minstens 2 opnoemen. Sommigen zelf 3 of 4, maar wist je dat er zelfs 10 gratis babydozen en zwangerschapsboxen en gratis producten zijn die je kunt aanvragen? Ik heb ze allemaal op een rij gezet voor je, zodat jij ze alleen nog maar hoeft aan te vragen en op te halen.

En ben je ook meteen op zoek naar een leuk uitje voor tijdens je zwangerschap? Bezoek eens één van de toffe babybeurzen die er in 2020 georganiseerd worden.

Gratis babydozen en zwangerschapsboxen

10x de leukste gratis babydozen en zwangerschapsboxen en gratis producten

  1. De Blije Doos
  2. Zwanger & Babybox
  3. Babydump – Cadeaupakket
  4. Baby & Tiener Megastore – Geboortedoos
  5. Kruidvat – Blije Baby Voordeeltas
  6. Plus – Kiekeboebox
  7. Jumbo – Hallo Mama Babykado
  8. Jan Linders – Babypakket
  9. Zeeman – Rompertje
  10. Geboortemunt (tegen verzendkosten)

BONUS

Natuurlijk heb ik zelf ook nog wat leuks voor je: 2x gratis! 😉 Als eerst kun je natuurlijk een gratis proefdruk aanvragen van een geboortekaartje naar keuze. Gebruik hiervoor de code KVOPROEF. De geboortekaartjes zijn nog naar wens aan te passen in de online editor, maar lukt dat niet, dan kun je mij je wensen doorgeven en dan doe ik dit voor je. En bestel je na de geboorte de geboortekaartjes van jouw kindje definitief bij KaartjeVanOns? Dan krijg je gratis een handig cadeautje thuisgestuurd! Wat het is, ga ik niet verklappen, dat is een verrassing!

Lees ook de Top 10 populairste geboortekaartjes van 2019 en laat je inspireren!10 gratis babydozen en zwangerschapsboxen
Deel dit artikel met je vrienden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top