Zo bezorg jij je partner haar beste eerste Moederdag!

VERBODEN VOOR MOEDERS OM TE LEZEN, ALLEEN BEDOELD VOOR VADERS!
Nee ksst, ook niet stiekem! Stuur de link gewoon naar je partner en laat hem lezen 😉

Zó bezorg jij je partner haar beste eerste Moederdag!

4 tips voor een bijzondere, mooie of leuke eerste Moederdag

Of je partner nog zwanger is of dat jullie kindje al is geboren: die allereerste Moederdag is echt belangrijk, papa. En natuurlijk, ik ben een vrouw en moeder en jullie kunnen natuurlijk denken dat wij met z’n allen onder één hoedje spelen wat betreft Moederdag. Maar aan de andere kant: ik bén inderdaad een vrouw en een moeder en juist daardoor weet ik hoe ontzettend fijn het is als je gewaardeerd wordt als moeder. Óók al voordat je kindje oud genoeg is om dat zelf te doen.

1) Rust

Dit kost niets, maar zeker weten dat jij de dag zo goed begint. Laat als het ook maar enigszins kan je partner even lekker uitslapen of op z’n minst wat langer op bed liggen. Is ze nog zwanger, dan kan het zijn dat ze zelf minder goed slaapt en wel klaar is met in bed liggen, maar misschien wil ze dan juist ’s middags wel graag nog eventjes bijslapen.

Is jullie kindje al geboren, neem dan de nachtvoeding of vroegeochtendvoeding over. Dit gaat bij borstvoeding niet helemaal op natuurlijk, maar help dan waar het wel kan. Neem het verschonen over (óók als je de pech hebt van een spuitluier en je kindje er van onder tot boven onder zit! ;-))

2) Ontbijt

…op bed wel te verstaan. Ja ja ja, cliché, I know. Maar toch, doe dat nu toch. Zo’n kleine moeite, maar het zal zó gewaardeerd worden. Doe er iets lekkers bij of leg er een lief kaartje (zie onderaan dit artikel) of mooie bloem (zie ook punt 3) bij en laat haar even lekker genieten.

Ontbijt op bed - een perfect moederdagcadeau

3) Cadeau

Nogmaals, we spelen niet onder één hoedje, het gaat om het gebaar van waardering: een moederdagcadeau is onmisbaar voor een bijzondere Moederdag. En dat kun je zo klein of zo groot maken als je zelf wilt. Kies een cadeau waar je je partner echt blij mee maakt. Heb je zelf geen enkel idee? Hier heb ik wat leuke tips voor je:

  • Bloemen, leuk bloemstuk of mooie plant
  • Een kaart met een lieve, persoonlijke boodschap – zie ook onderaan dit artikel
  • Sieraad
  • Een boek of tijdschrift
  • Een cadeautje via jullie kindje – zoals onderstaand rompertje van Minty’s
  • Een mooie foto van jullie kindje – of bijv een tegoedbon voor een fotoshoot van jullie als gezin
  • Favoriet parfum of verzorgingsproduct
  • Een uitje of weekendje weg – hoewel dit in de huidige coronaperiode iets lastiger is, maar denk bijv. aan een soort van tegoedbon daarvoor

En als je echt niet weet waar je haar het meest blij mee kan maken, schakel dan een vriendin, je schoonmoeder of schoonzus in. Daar komen vaak erg leuke en persoonlijke ideeën vandaan.

4) Een persoonlijke kaart voor de liefste moeder

Zoals je misschien wel weet, heb ik een paar maanden terug de webshop Minty’s Gifts & Prints geopend. Voor de ontvangers van de Minty’s Mail, een gecombineerde inspiratiemail van KaartjeVanOns en Minty’s, heb ik een aantal superleuke kleurkaarten voor Moederdag gemaakt. Deze heb ik gecombineerd met de invulkaarten die ik vorig jaar al voor KaartjeVanOns.nl heb ontworpen. Bij elkaar maar liefst 10 persoonlijke Moederdagkaarten om samen met jullie kindje in te kleuren en/of in te vullen.

Voorbeelden gratis kleurkaarten voor Moederdag

Wil jij ze ook ontvangen? Als je je hieronder inschrijft voor de Minty’s Mail, ontvang je de kaarten direct in je inbox. En goed om te weten: ik beloof je plechtig om je niet plat te spammen. De Minty’s Mail wordt ongeveer eens per maand verstuurd en zit vol met meer leuke inspiratie en informatie en af en toe nog eens een leuke (win)actie.

Gratis moederdagkaart voor de liefste mama's
Gratis moederdagkaart voor zwangere moeders

Gratis moederdagkaart voor oma's om zelf in te vullen

Lees ook:
7 toffe podcasts over zwangerschap en ouderschap
Zoek de leukste babynaam!
Top 10 populairste geboortekaartjes 2019


Pin onderstaande afbeelding en vind dit blog snel terug!

Deel dit artikel met je vrienden!

2 reacties op “Zo bezorg jij je partner haar beste eerste Moederdag!”

    1. Als je je hierboven aanmeldt voor de Minty’s Mail, krijg je ze direct in je inbox 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top